Wash and peel the strawberries and kiwis. Cut the kiwi into medium pieces.
Помойте и почистите клубнику и киви. Киви нарежьте средними кусочками.
Prepare 3 types of filling. For the first filling, crumble the cookies, mix with chocolate and nut butter and form into balls with a strawberry in the center. For this filling, use half of all the berries. The second filling is the remaining half of the strawberries. It will also require whole berries. The third filling is chopped kiwi.
Приготовьте 3 вида начинки. Для первой начинки раскрошите печенье, смешайте с шоколадно-ореховой пастой и слепите шарики с ягодой клубники в центре. Для этой начинки используйте половину всех ягод. Вторая начинка — это оставшаяся половина клубники. Для нее также понадобятся целые ягоды. Третья начинка — это нарезанное киви.
Make the dough. Add sugar, rice flour and water to a bowl, mix until smooth and microwave for 3-5 minutes.
Сделайте тесто. Добавьте в миску сахар, рисовую муку и воду, смешайте до однородной массы и отправьте в микроволновку на 3-5 минут.
Prepare the cakes. Sprinkle a baking sheet, table, or any other surface where you will place the finished mochi with cornstarch. Take the dough and tear off a piece. You should have even pieces for each cake. Remember, in your hands, forming a small cake, place the filling and fold the edges of the dough, forming a ball.
Приготовьте пирожные. Посыпьте противень, стол или любую другую поверхность, куда будете складывать готовые моти, кукурузным крахмалом. Возьмите тесто и оторвите кусок. У вас должны получиться ровные куски для каждого пирожного. Помните в руках, формируя небольшую лепешку, положите начинку и заверните края теста, формируя шарик.
To make the dessert sweeter, sprinkle it with powdered sugar before serving.
Чтобы сделать десерт более сладким, перед подачей посыпьте его сахарной пудрой.