Prepare the ingredients for smoking the shanks.
Подготовьте продукты для копчения рульки.
Marinate the shank. Sprinkle the shanks with salt and black pepper. Fill with dark beer and leave in a cool place for a day. After 24 hours, remove the shank from the marinade and dry with a napkin or towel.
Замаринуйте рульку. Пересыпьте рульку солью и черным перцем. Залейте темным пивом и оставьте в прохладном месте на сутки. Через 24 часа извлеките рульку из маринада, обсушите салфеткой или полотенцем.
Prepare your smoker. Soak the wood chips in water for 15 minutes.
Подготовьте коптильню. Щепу замочите в воде на 15 минут.
Smoke the knuckle. Place the dried knuckle on the grill.
Закоптите рульку. На решетку поместите обсушенную рульку.
Serve smoked shank with fresh or baked vegetables and mustard.
Подавайте копченую рульку со свежими или запеченными овощами, горчицей.