Arrange all the products conveniently. Prepare a colander, 2 frying pans and a deep dish. Cut the chicken, eggplant and bell pepper into strips.
Разложите удобно все продукты. Подготовьте дуршлаг, 2 сковороды и глубокое блюдо. Нарежьте курицу, баклажаны и болгарский перец соломкой.
Start cooking. Soak the funchose in hot water, following the time indicated on the package. Drain the water through a colander.
Начните приготовление. Замочите фунчозу в горячей воде, ориентируясь на время, указанное на упаковке. Слейте воду через дуршлаг.
Fry the vegetables. Alternately or simultaneously, fry the eggplants and bell peppers in a frying pan for 7-10 minutes over medium heat.
Обжарьте овощи. Поочередно или одновременно обжарьте на сковороде баклажаны и болгарский перец по 7-10 минут на среднем огне.
Fry the chicken. In a separate pan, fry the chicken for 5-7 minutes, stirring constantly. Add salt and hot pepper. Add teriyaki sauce, cook for another 5 minutes until golden brown. Add vegetables, garlic to the chicken and stir. Keep on fire for another 3-4 minutes.
Обжарьте курицу. На отдельной сковороде обжарьте курицу 5-7 минут, постоянно помешивая. Добавьте соль и острый перец. Добавьте соус терияки, готовьте еще 5 минут до золотистой корочки. Добавьте к курице овощи, чеснок и перемешайте. Держите на огне еще 3-4 минуты.
Prepare funchose with eggplants. Place the dish in a deep plate. Add funchose, rice vinegar, stir. You can add salt. Before serving, cool the dish in the refrigerator for 15-20 minutes.
Приготовьте фунчозу с баклажанами. Выложите блюдо в глубокую тарелку. Добавьте фунчозу, рисовый уксус, перемешайте. Можно добавить соль. Перед подачей на стол остудите блюдо в холодильнике 15-20 минут.
For an impressive serving, sprinkle the funchose with eggplant and chicken with chopped herbs.
Для эффектной подачи посыпьте фунчозу с баклажанами и курицей порезанной зеленью.