Prepare your ingredients. Measure out the required amount of water and rice.
Подготовьте ингредиенты. Отмерьте необходимое количество воды и риса.
Rinse the rice thoroughly under running water. This will get rid of excess starch. Rinse until the water runs clear. Next, pour cold water over the rice.
Тщательно промойте рис под проточной водой. Это позволит избавиться от излишнего крахмала. Промывайте пока вода не станет прозрачной. Далее залейте рис холодной водой.
Meanwhile, put the required amount of water on the fire.
Тем временем поставьте необходимое количество воды на огонь.
And as soon as the water boils, put the rice in it, after draining the water from it after soaking. Add salt and leave to cook until done.
И как вода закипит опустите в нее рис, предварительно слив с него воду после замачивания. Посолите и оставьте варится до готовности.
Place the cooked rice in a colander and then rinse it with water from the kettle.
Откиньте готовый рис на дуршлаг, а затем промойте его водой из чайника.
Add a knob of butter to the pan, this will add a creamy taste to the dish.
Добавьте в кастрюлю кусочек сливочного масла, это добавит блюду сливочный вкус.