Prepare your ingredients. Rinse the strawberries thoroughly under cold water and remove the stems.
Подготовьте ингредиенты. Клубнику хорошенько промойте под холодной водой и уберите хвостики.
Dilute gelatin according to the directions on the package.
Желатин разведите в соответствии с указаниями на упаковке.
Separate the whites from the yolks and beat with a mixer until strong peaks form.
Белки отделите от желтков и взбейте миксером до крепких пиков.
Add sugar to the berries and beat with a blender.
Ягоду засыпьте сахаром и взбейте блендером.
Combine the strawberry mixture with the swollen gelatin. Stir.
Соедините клубничную смесь с набухшим желатином. Перемешайте.
Then carefully fold the protein mixture into the resulting mixture. Pour into molds and refrigerate for 30 minutes.
Затем аккуратно вмешайте в полученную смесь белковую массу. Разлейте по формочкам и поставьте в холодильник на 30 мин.
Garnish the dish with mint leaves, whipped cream and half a strawberry.
Украсьте блюдо листиками мяты, взбитыми сливками и половинкой клубники.