Wash the vegetables, mushrooms and herbs, check all the necessary ingredients, prepare the work surface, peel the onions and garlic cloves.
Помойте овощи, грибы и зелень, проверьте все необходимые ингредиенты, подготовьте рабочую поверхность, очистите лук и зубчики чеснока.
Cut the champignons into thin slices, cherry tomatoes into halves, tofu and onions into cubes.
Нарежьте шампиньоны тонкими ломтиками, помидоры черри – на половинки, тофу и репчатый лук – кубиками.
Cut the hot pepper and garlic into thin pieces, chop the herbs.
Нарежьте тонкими кусочками острый перец и чеснок, измельчите зелень.
Place the champignons and onions in a pan and lightly fry with the addition of a small amount of vegetable oil.
Сложите в кастрюлю шампиньоны и репчатый лук и слегка поджарьте с добавлением небольшого количества растительного масла.
Add chopped tomatoes, hot peppers and garlic to the pan.
Добавьте в кастрюлю нарезанные помидоры, острый перец и чеснок.
Pour some broth into the pan and simmer over medium heat for 5-7 minutes.
Влейте в кастрюлю немного бульона и тушите на среднем огне 5-7 минут.
Add broth, rice vinegar, sugar and soy sauce, as well as chopped herbs to the pan and cook for another 10-15 minutes.
Добавьте в кастрюлю бульон, рисовый уксус, сахар и соевый соус, а также нарезанную зелень и варите еще 10-15 минут.
Let the soup brew a little and divide into serving bowls. The dish is ready! Bon appetit!
Дайте супу немного настояться и разложите по порционным тарелкам. Блюдо готово! Приятного аппетита!