Check all the necessary ingredients, wash the chicken eggs and herbs, peel the skins from the sausages, prepare the work surface, turn on the oven to preheat to 180 degrees.
Проверьте все необходимые ингредиенты, помойте куриные яйца и зелень, очистите сосиски от шкурки, подготовьте рабочую поверхность, включите духовку разогреваться до 180 градусов.
Cut the sausages into circles.
Нарежьте сосиски кружками.
Grate the cheese on a coarse grater.
Натрите сыр на крупной терке.
Finely chop the greens.
Мелко нарежьте зелень.
Mix milk, eggs and baking powder in a deep bowl. Add salt to taste.
Смешайте в глубокой миске молоко, яйца и разрыхлитель. Добавьте соль по вкусу.
Add sifted flour to the dough and mix until smooth.
Добавьте в тесто просеянную муку и смешайте до однородности.
Combine chopped sausages, herbs and cheese in a deep bowl. Reserve some cheese for the top layer of the pie.
Соедините в глубокой миске нарезанные сосиски, зелень и сыр. Оставьте немного сыра для верхнего слоя пирога.
Mix the chopped ingredients into the dough.
Смешайте нарезанные ингредиенты с тестом.
Pour the dough into the baking pan. Sprinkle grated cheese on top of the pie.
Влейте тесто в форму для выпекания. Сверху присыпьте пирог тертым сыром.
Bake the jellied pie for 35-40 minutes. Let the cake cool slightly and remove from the pan. The dish is ready. Bon appetit!
Выпекайте заливной пирог в течение 35-40 минут. Дайте пирогу немного остыть и извлеките из формы. Блюдо готово. Приятного аппетита!