Conveniently arrange all the ingredients. Rinse the bell pepper with water and remove the seeds and membranes. Peel the onions and garlic. Place a pan on the stove in advance to let the water boil.
Удобно разложите все ингредиенты. Перец болгарский ополосните водой и достаньте семечки и перегородки. Очистите лук и чеснок от шелухи. Поставьте заранее на плиту кастрюлю, чтобы вода закипела.
Prepare the funchose: pour boiling water over the noodles and cover with a lid for 5-7 minutes. Then put it on a sieve and let the water drain.
Приготовьте фунчозу: крутым кипятком залейте лапшу и накройте крышкой на 5-7 минут. После откиньте на сито и дайте воде стечь.
Prepare the dressing. Cut the onion into half rings and fry in a frying pan in vegetable oil. Add paprika. Cut the sweet pepper into strips. Cut the chili pepper into thin rings. Add pepper and chili to the pan and continue frying the vegetables. Pour in soy sauce and simmer for another 5 minutes.
Приготовьте заправку. Лук нарежьте полукольцами и обжарьте на сковороде в растительном масле. Всыпьте паприку. Нарежьте сладкий перец соломкой. Перец чили нарежьте тонкими колечками. Перец и чили перец добавьте в сковороду, продолжайте обжаривать овощи. Влейте соевый соус и протушите еще 5 минут.
Chop the garlic and add to the funchose. Season the noodles with coriander. Add the fry to the noodles and stir. Add sugar and salt to taste, if necessary. Let soak for 15 minutes.
Измельчите чеснок, добавьте к фунчозе. Приправьте лапшу кориандром. Выложите зажарку к лапше и перемешайте. Сахар и соль добавьте по вкусу, если нужно. Дайте пропитаться минут 15.
Funchoza with bell pepper can be served chilled or hot. Even on the second and third days, the dish will not lose its taste.
Фунчозу с болгарским перцем можно подавать в охлажденном или в горячем виде. Даже на второй и третий день блюдо не утратит вкусовые качества.