Check all the necessary ingredients, rinse the chicken fillet and dry it with a towel, prepare the work surface, wash the chicken egg.
Проверьте все необходимые ингредиенты, промойте куриное филе и обсушите его полотенцем, подготовьте рабочую поверхность, помойте куриное яйцо.
Cut the chicken breast into equally sized pieces.
Нарежьте куриную грудку на порционные кусочки одинаковой величины.
Marinate the chicken pieces in soy sauce for 15-20 minutes.
Замаринуйте кусочки курицы в соевом соусе на 15-20 минут.
Prepare a mixture of paprika and chicken egg, add salt and ground black pepper to taste. Thoroughly coat the chicken pieces in the mixture.
Приготовьте смесь из паприки и куриного яйца, добавьте соль и черный молотый перец по вкусу. Тщательно обваляйте в смеси кусочки курицы.
Dredge the chicken pieces on all sides in breadcrumbs.
Обваляйте кусочки курицы со всех сторон в панировочных сухарях.
Place the nuggets on a plate and cook in the oven for 5-7 minutes on the highest setting. The dish is ready!
Выложите наггетсы на тарелку и готовьте в духовке 5-7 минут на самой сильной мощности. Блюдо готово!
Serve nuggets with your favorite sauces. Tomato, cheese or creamy garlic are perfect.
Подавайте наггетсы с любимыми соусами. Отлично подойдут томатный, сырный или сливочно-чесночный.