Check all the necessary ingredients, prepare the work surface, wash the vegetables and herbs, wash and hard-boil the chicken eggs.
Проверьте все необходимые ингредиенты, подготовьте рабочую поверхность, помойте овощи и зелень, помойте и отварите вкрутую куриные яйца.
Boil the beets. On average, until cooked, this vegetable is cooked for 1.5-2 hours.
Отварите свеклу. В среднем до готовности этот овощ варится в течение 1,5-2 часов.
Grate the cucumber on a coarse grater, chop the herbs and chicken eggs.
Натрите огурец на крупной терке, нарежьте зелень и куриные яйца.
Peel the boiled beets and grate on a coarse grater.
Очистите вареную свеклу и натрите на крупной терке.
Place all chopped ingredients in a deep bowl, add salt and pepper to taste.
Сложите все нарезанные ингредиенты в глубокую миску, добавьте соль и перец по вкусу.
Add mayonnaise to the bowl.
Добавьте в миску майонез.
Place the beetroot soup among portioned plates, add water or broth to taste and mix thoroughly. Garnish the beetroot soup with half a chicken egg and serve. Bon appetit!
Разложите свекольник по порционным тарелкам, добавьте воду или бульон по вкусу и тщательно перемешайте. Украсьте свекольник половинкой куриного яйца и подавайте к столу. Приятного аппетита!