Prepare all the ingredients and place them on the table for convenience. Wash the greens and peel the garlic cloves.
Подготовьте все ингредиенты и выложите их на стол для удобства. Помойте зелень и очистите зубчики чеснока.
Take a deep bowl, pour a glass of milk and water into it. Add yeast to the liquid part of the dough
Возьмите глубокую миску, влейте в нее стакан молока и воду. Добавьте к жидкой части теста дрожжи
Then add wheat flour, salt and knead the dough. Leave the dough for 30 minutes until it rises.
Затем добавьте пшеничную муку, соль и замесите тесто. Оставьте тесто на 30 минут, оно должно подняться.
Divide the dough ball in half. Roll out one part thinly, brush the dough with vegetable oil and sprinkle with nut herbs. Do the same with the second part of the dough.
Разделите шарик теста пополам. Тонко раскатайте одну часть, смажьте пласт теста растительным маслом и посыпьте ореховой травой. То же самое сделайте со второй частью теста.
Roll the dough into a roll, cut it into even pieces 5 cm thick and leave for 20 minutes. Thanks to this, the dough will rise even more.
Скрутите тесто в рулет, разрежьте его на ровные заготовки толщиной 5 см и оставьте на 20 минут. Благодаря этому, тесто еще больше поднимется.
Place the preparations in the pressure cooker and steam for 40 minutes.
Выложите заготовки в мантоварку и готовьте на пару в течение 40 минут.
Finely chop the greens and grate the garlic.
Мелко нарежьте зелень и натрите на терке чеснок.
To prepare the sauce, take a small bowl and put sour cream in it. Then add dill and grated garlic.
Для приготовления соуса возьмите маленькую миску и положите в нее сметану. Затем добавьте укроп и тертый чеснок.
Open the pressure cooker and let the dish cool slightly. Darginsky khinkal is ready!
Откройте мантоварку и дайте блюду немного остыть. Даргинский хинкал готов!
Place Dargin khinkal on a beautiful plate and serve along with meat broth or sour cream sauce. Bon appetit!
Выложите даргинский хинкал на красивую тарелку и подавайте к столу вместе с мясным бульоном или сметанным соусом. Приятного аппетита!