Prepare all ingredients. Wash and peel the vegetables, peel the carrots and potatoes.
Подготовьте все ингредиенты. Помойте и почистите овощи, снимите кожуру с моркови и картофеля.
Take a vegetable cutting board. Cut the potatoes into medium-sized cubes and grate the carrots on a coarse grater. Chop the Chinese cabbage and cut the onion into half rings.
Возьмите разделочную доску для овощей. Нарежьте картофель кубиками среднего размера, на крупной терке натрите морковь. Нашинкуйте пекинскую капусту, а репчатый лук нарежьте полукольцами.
Take a saucepan and pour meat broth and water into it in a ratio of 1:2. Put on gas and bring to a boil.
Возьмите кастрюлю и залейте в нее мясной бульон и воду в соотношении 1:2. Поставьте на газ и доведите до кипения.
Take a frying pan and grease it with vegetable oil. Fry onion half rings and grated carrots until golden brown.
Возьмите сковороду, смажьте ее растительным маслом. Обжарьте полукольца репчатого лука и тертую морковь до золотистого цвета.
Turn the heat to moderate; the broth should not boil too much. Add shredded Chinese cabbage, then fried vegetables. After 3-5 minutes, add the potatoes. Mix all ingredients well.
Сделайте умеренный огонь, бульон не должен сильно кипеть. Добавьте нашинкованную пекинскую капусту, затем обжаренные овощи. Через 3-5 минут добавьте картофель. Хорошо перемешайте все ингредиенты.
Add salt and black pepper to taste. Mix the ingredients. Cook the soup over moderate heat for another 10-15 minutes. Chinese cabbage soup is ready!
Добавьте соль и черный перец по вкусу. Перемешайте ингредиенты. Варите суп на умеренном огне еще 10-15 минут. Щи из пекинской капусты готовы!
Place the cabbage soup in a beautiful deep plate. Sprinkle some fresh herbs on top and serve. Bon appetit!
Выложите щи в красивую глубокую тарелку. Посыпьте сверху небольшим количеством свежей зелени и подавайте к столу. Приятного аппетита!