Prepare all ingredients. Wash the apples and peel them. Set the oven to preheat to 180 C.
Подготовьте все ингредиенты. Помойте яблоки и снимите с них кожуру. Поставьте духовку на разогрев до 180 С.
Grate the peeled apple on a coarse grater.
Натрите очищенное от кожуры яблоко на крупной терке.
Grate a piece of butter on a coarse grater.
На крупной терке натрите кусок сливочного масла.
In a deep bowl, mix wheat flour, semolina and sugar. The ingredients are mixed in a 1:1:1 ratio.
В глубокой миске смешайте пшеничную муку, манную крупу и сахар. Ингредиенты смешиваются в пропорции 1:1:1.
Take a baking dish. Grease the bottom and edges with butter. Pour some of the dry dough mixture into the pan. Then lay out the grated apples and sprinkle them with sugar. Place grated butter on top.
Возьмите форму для выпечки. Смажьте дно и края сливочным маслом. Высыпьте часть сухой смеси теста в форму. Затем выложите тертые яблоки и посыпьте их сахаром. Сверху выложите тертое сливочное масло.
Complete the bulk pie with the second part of the dry dough mixture of flour, sugar and semolina.
Дополните насыпной пирог второй частью сухой смеси теста из муки, сахара и манной крупы.
Bake the bulk apple pie in the oven for 50-60 minutes at 180 C. When the pie is ready, give it time to cool by opening the oven. After 10-15 minutes, take out the pie!
Выпекайте насыпной пирог с яблоком в духовке 50-60 мин при температуре 180 С. Когда пирог будет готов, дайте ему время остыть, открыв духовку. Через 10-15 минут доставайте пирог!
Cut the pie into 6 or 8 even pieces. Place portions into plates and serve during tea time! Bon appetit!
Нарежьте пирог на 6 или 8 ровных частей. Порционно выложите в тарелки и подавайте к столу во время чаепития! Приятного аппетита!