Prepare your ingredients. Peel sausages and vegetables.
Подготовьте ингредиенты. Сосиски и овощи очистите от кожуры.
Cut the onion into half rings. Cabbage into cubes, sausage into rings, and grate the carrots on a coarse grater.
Лук порежьте полукольцами. Капусту кубиками, сосиски колечками, а морковь натрите на крупной терке.
Place onions and carrots in a slow cooker. Sprinkle with paprika and leave to simmer for 7-10 minutes.
Лук, морковь положите в мультиварку. Присыпьте паприкой и оставьте тушится на 7-10 минут.
As soon as the vegetables acquire a golden hue, add tomato paste and thoroughly
Как только овощи приобретут золотистый оттенок добавьте томатную пасту и хорошенько
Next, add water, chopped cabbage and sausages. Stir.
Далее добавьте воду, порезанную капусту и сосиски. Перемешайте.
Let the cabbage simmer for 1 hour
Поставьте тушить капусту на 1 час