Prepare your ingredients. Open the canned food and rinse the rice thoroughly.
Подготовьте ингредиенты. Откройте консервы, хорошенько промойте рис.
Pour water over the washed rice and cook over low heat until cooked.
Промытый рис залейте водой и поставьте вариться на медленный огонь до готовности.
Beat the eggs with a fork and add sour cream and a pinch of salt. Mix well.
Яйца сбейте вилкой и добавьте к ним сметану и щепотку соли. Хорошенько перемешайте.
Add flour to the resulting mixture in portions, stirring constantly.
В получившуюся смесь порционно добавляйте муку, постоянно перемешивая.
Mash the canned food with a fork until smooth. Add cooked rice and stir. The filling is ready.
Консервы разомните вилкой до однородного состояния. Добавьте готовый рис и перемешайте. Начинка готова.
Grease the mold with oil. It's better to use a springform pan. Pour in some of the dough, then add the filling and smooth it out well. Pour the rest of the dough on top.
Форму смажьте маслом. Лучше использовать разъемную форму. Вылейте часть теста, затем положите начинку и хорошенько разравняйте ее. Сверху вылейте оставшуюся часть теста.
Bake the pie in an oven preheated to 180 degrees for 40 minutes. When the golden crust appears, check for doneness. Carefully remove the mold, revealing it. And enjoy the tender dough and juicy filling.
Выпекайте пирог в разогретой до 180 градусов духовке 40 минут. Как появится золотистая корочка проверьте на готовность. Аккуратно снимите форму, открыв ее. И наслаждайтесь нежным тестом и сочной начинкой.
Decorate the pie with herbs. And serve with sour cream.
Украсьте пирог зеленью. И подайте к столу со сметаной.