Arrange all the ingredients conveniently. Wash the cucumbers.
Разложите удобно все ингредиенты. Огурцы помойте.
Prepare the noodles. Place the required amount of funchose in a container and pour boiling water over it. The water should completely cover all the noodles. Let it swell for about 10 minutes. Watch the consistency so that the noodles don’t turn into porridge. Drain the water. If necessary, cut the funchose into smaller pieces with scissors. Let the noodles cool.
Приготовьте лапшу. Нужное количество фунчозы положите в емкость и залейте кипятком. Вода должна полностью покрывать всю лапшу. Дайте ей набухнуть минут 10. Смотрите по консистенции, чтобы лапша не превратилась в кашу. Слейте воду. Если необходимо, разрежьте фунчозу ножницами на кусочки поменьше. Дайте лапше остыть.
Cut the cucumbers into flat slices and then into thin strips.
Огурцы нарежьте на плоские дольки, а потом тонкой соломкой.
Prepare the salad. Place the clear, cooled noodles in a container where you will mix the ingredients. Add Korean carrots and spices to it. Add cucumber strips and mix everything. Let the dish sit for 10 minutes.
Приготовьте салат. Прозрачную остывшую лапшу положите в емкость, где будете смешивать ингредиенты. Добавьте в нее морковь по-корейски, специи. Добавьте соломку из огурцов, все перемешайте. Дайте блюду настояться минут 10.
Serve funchose with soy sauce. Pour it separately into a gravy boat so everyone can add to their taste.
Подавайте фунчозу с соевым соусом. Налейте его отдельно в соусницу, чтобы каждый мог добавить по вкусу.