Prepare all the ingredients and place them on the table for convenience.
Подготовьте все ингредиенты и выложите их на стол для удобства.
Take wheat bread and place it on a cutting board. Cut off the bread crust and cut the crumb into medium-sized squares.
Возьмите пшеничный хлеб и выложите его на разделочную доску. Срежьте хлебную корочку и нарежьте мякиш на квадратики среднего размера.
Take a frying pan, grease it with sunflower oil and heat it up. Place the sliced wheat bread cubes on the heated frying pan so that they do not overlap each other.
Возьмите сковороду, смажьте ее подсолнечным маслом и разогрейте. На разогретую сковороду выложите нарезанные кубики пшеничного хлеба так, чтобы они не перекрывали друг друга.
Fry until golden brown, and then turn the croutons over to the other side.
Обжаривайте до золотистой корочки, а после переверните гренки на другую сторону.
Make your croutons even tastier! Add taco seasoning, dried basil, paprika, salt and ground black pepper to taste.
Сделайте гренки еще вкуснее! Добавьте приправы тако, сушеный базилик, паприку, соль и черный молотый перец по вкусу.
It's best to add croutons to a finished dish, especially Caesar salad! Thanks to herbs and spices, crispy croutons diversify the taste of the dish, and also make it more appetizing and tastier!
Лучше всего добавлять гренки в готовое блюдо, особенно в салат «Цезарь»! Благодаря травам и специям, хрустящие гренки разнообразят вкус блюда, а еще сделают его аппетитнее и вкуснее!