Conveniently arrange all the ingredients. Wash the cucumbers and parsley. Boil the water.
Удобно разложите все ингредиенты. Помойте огурцы, зелень петрушки. Закипятите воду.
Prepare funchose. Pour boiling water over the noodles and let sit for 10 minutes. Make sure that the funchose does not swell too much and does not lose its shape. Drain the water using a colander. Transfer the noodles to a deep bowl. If necessary, cut it into shorter pieces with scissors.
Подготовьте фунчозу. Лапшу залейте кипятком и дайте настояться 10 минут. Наблюдайте, чтобы фунчоза не сильно разбухла и не потеряла форму. Слейте с нее воду при помощи дуршлага. Переложите лапшу в глубокую миску. Если необходимо, порежьте ее ножницами на более короткие кусочки.
Prepare cucumbers and spices. Cut the cucumbers into thin strips. Finely chop the parsley. Place everything in a bowl with the noodles. Add spices, vinegar and soy sauce. Mix all ingredients. Wait about 10 minutes for the funchose to soak in the aromatic sauce.
Подготовьте огурцы и специи. Нарежьте огурчики тонкой соломкой. Порубите мелко зелень петрушки. Сложите все в миску к лапше. Добавьте специи, уксус и соевый соус. Перемешайте все ингредиенты. Минут 10 подождите, чтобы фунчоза пропиталась ароматный соусом.
Transparent noodles are great as a cold appetizer, main dish or side dish. Before serving, decorate the funchose with sesame seeds.
Прозрачная лапша отлично подходит в качестве холодной закуски, основного блюда или гарнира. Перед подачей украсьте фунчозу семенами кунжута.