Prepare your ingredients. Peel the vegetables.
Подготовьте ингредиенты. Овощи очистите.
Cut the onion into half rings and the cabbage into strips.
Лук порежьте полукольцами, а капусту соломкой.
Salt the cabbage and knead it with your hands to make it softer. Next, add the chopped onion and the necessary spices, mix everything well. The filling is ready.
Капусту посолите и обомните руками, чтобы она стала мягче. Далее добавьте порезанный лук и необходимые специи, все хорошенько перемешайте. Начинка готова.
Let's start the test. Combine eggs with sour cream and mix well.
Приступим к тесту. Яйца соедините со сметаной и хорошенько перемешайте.
Add flour in small portions, mixing well. The dough should be the consistency of sour cream. Next add baking powder and salt
Добавляйте муку небольшими порциями, хорошенько перемешивая. Тесто должно быть консистенции сметаны. Далее добавляем разрыхлитель и соль
Preheat the oven to 180 degrees. Grease the pan with oil and pour in half the dough, leveling evenly with a spoon. Next, carefully lay out the filling.
Нагрейте духовку до 180 градусов. Форму смажьте маслом и вылейте половину теста, равномерно разравняйте ложкой. Далее аккуратно выкладывайте начинку.
Place the filling evenly throughout the pie. And pour the rest of the dough on top. Level it out.
Начинку уложите равномерно по всему пирогу. И сверху вылейте оставшуюся часть теста.Разравняйте.
Bake in the oven for about 40 minutes. Once the pie is browned, check for doneness.
Выпекайте в духовке около 40 минут. Как пирог зарумянится, проверьте на готовность
Let the pie cool a little, decorate it with herbs. Serve the pie with tea and lemon. Lemon will highlight the taste of the dish.
Дайте пирогу немного остыть, украсьте его зеленью. К пирогу подайте чай с лимоном. Лимон подчеркнет вкус блюда.