Prepare your ingredients. Wash and peel the vegetables.
Подготовьте ингредиенты. Овощи помойте и почистите.
Cut the onion into half rings and fry in sunflower oil. Sprinkle with seasoning.
Лук порежьте полукольцами и обжарьте на подсолнечном маслом. Посыпьте приправой.
Beat eggs in a bowl and add kefir. Mix everything well, add sugar and salt.
В миске взбейте яйца и добавьте кефир. Все хорошенько перемешайте, добавьте сахара и соли.
Next, add flour in small portions, stirring constantly.
Далее небольшими порциями добавьте муку, постоянно перемешивая.
Grease the pan with oil and pour out half of the dough, making small sides.
Форму смажьте маслом и вылейте половину теста, сделав небольшие бортики.
Next, place the prepared and cooled onion, and the rest of the dough on top. Then sprinkle with sesame seeds.
Далее выложите готовый и остывший лук, а сверху остаток теста. Затем присыпьте кунжутом.
Preheat the oven to 180 degrees and bake the pie for 40-45 minutes.
Разогрейте духовку до 180 градусов и поставьте выпекаться пирог на 40-45 минут.
Serve sour cream with the dish; it will enhance the taste of the pie and add tenderness to it.
Подайте к блюду сметану, она усилит вкус пирога и добавит ему нежности.