Peel the garlic. Prepare the remaining ingredients. Preheat oven to 200°C.
Очистите чеснок. Подготовьте остальные ингредиенты. Разогрейте духовку до 200 °С.
Cut the black bread into 1 cm thick cubes.
Нарежьте черный хлеб брусочками толщиной 1 см.
Grate the garlic on a fine grater or squeeze through a press.
Чеснок натрите на мелкой терке или выдавите через пресс.
Mix vegetable oil and grated garlic. To ensure that the oil completely absorbs the taste and aroma of garlic, rub everything together.
Смешайте растительное масло и тертый чеснок. Чтобы масло полностью впитало вкус и аромат чеснока, разотрите все вместе.
Place the bread on a baking sheet, drizzle with garlic butter and season with salt.
Выложите хлеб на противень, полейте чесночным маслом и посолите.
Place the croutons in the oven for 10 minutes. They should brown and become crispy.
Отправьте гренки в духовку на 10 минут. Они должны подрумяниться и стать хрустящими.
Garnish the croutons with dill and sprinkle with freshly ground black pepper. Ready.
Украсьте гренки укропом и посыпьте черным свежемолотым перцем. Готово.
Serve the croutons with sauce of your choice.
Подайте к гренкам соус по вашему вкусу