Drain the liquid from the cucumbers and sprats. Peel the garlic. Wash and dry the dill.
Слейте с огурцов и шпротов жидкость. Очистите чеснок. Помойте и просушите укроп.
Cut the bread into slices 8-10 mm thick.
Нарежьте хлеб ломтиками толщиной 8-10 мм.
Cut the pickled cucumbers into thin slices 1-2 mm thick.
Маринованные огурцы нарежьте тонкими ломтиками толщиной 1-2 мм.
Grate the garlic on a fine grater or squeeze through a press.
Чеснок натрите на мелкой терке либо выдавите через пресс.
Mix mayonnaise and garlic.
Смешайте майонез и чеснок.
Fry the bread in vegetable oil for 2 minutes on each side until crispy and golden brown.
Обжарьте хлеб на растительном масле по 2 минуты с каждой стороны до хрустящей румяной корочки.
Brush the croutons with garlic sauce and top with cucumber slices.
Смажьте гренки чесночным соусом и выложите сверху ломтики огурцов.
Place sprats on top of the cucumbers.
Сверху на огурцы выложите шпроты.
Decorate croutons with sprats with dill sprigs. Ready. Bon appetit.
Украсьте гренки со шпротами веточками укропа. Готово. Приятного аппетита.
Add boiled egg slices to the filling
Добавьте в начинку ломтики вареных яиц