Добавляйте треки, книги, тексты, слова в избранное! Для этого пройдите простую регистрацию.
Английский может быть забавным и веселым – переходите на наш телеграмм канал!

Recipes / Funchoza with vegetables Фунчоза с овощами

Фунчоза с овощами Funchoza with vegetables

We offer you to prepare delicious homemade funchose with vegetables according to our step-by-step recipe. It turns out to be nutritious and low-calorie. The base of this dish is Asian clear noodles made from mung bean starch. Due to the fact that there is no meat in the dish, the dish is suitable even for vegetarians. It's very easy to prepare. Choose thin, brittle noodles that are greyish in color. This funchose is healthier. It doesn't need to be boiled. Simply pour boiling water over it. Below we will tell you how to prepare funchose with vegetables correctly. You will definitely love this vegetable dish.


Предлагаем приготовить ароматную домашнюю фунчозу с овощами по нашему пошаговому рецепту. Блюдо выходит сытным, но низкокалорийным. Его основа — прозрачная азиатская лапша из крахмала бобов мунг. Поскольку в составе нет мяса, вариант подходит и для вегетарианцев. Готовится все очень просто. Выбирайте тонкую, слегка ломкую лапшу сероватого оттенка — она считается более полезной. Варить её не требуется: достаточно залить кипятком. Ниже подробно расскажем, как правильно приготовить фунчозу с овощами. Уверены, это овощное блюдо вам понравится.


Steps / Шаги:

  1. Wash the vegetables. Peel the garlic. Pass it through a press or chop it with a knife as finely as possible. Cut off the tail of the bell pepper. Remove the seeds. Peel the carrots. Cut off the edges of the cucumber. Cut the cucumber and carrot into thin strips. Wash the greens and chop them with a knife.
    Вымойте овощи. Очистите чеснок. Пропустите его через пресс или порубите ножом как можно мельче. Отрежьте у болгарского перца хвост. Выньте семена. Очистите морковь от кожуры. Отрежьте у огурца края. Нарежьте огурец и морковь тонкой соломкой. Вымойте зелень и измельчите ее ножом.
  2. Prepare the noodles. Place it in a bowl and pour boiling water over it. Add salt. Leave for 5 minutes. Drain the water and rinse the funchose with cold water, placing it in a colander. The water should drain.
    Приготовьте лапшу. Выложите ее в миску и залейте кипятком. Добавьте соль. Оставьте на 5 минут. Слейте воду и промойте фунчозу холодной водой, поместив ее в дуршлаг. Вода должна стечь.
  3. Prepare vegetable dressing. Place the frying pan on the fire and pour in vegetable oil. Lay out the carrots. Fry for 3-4 minutes over medium heat. Add a pinch of salt and mix well. Add bell pepper and cucumber to carrots. Fry, stirring, for another 3 minutes. Add garlic. Stir and cook for another minute.
    Приготовьте овощную заправку. Поставьте сковороду на огонь и налейте растительное масло. Выложите морковь. Обжаривайте 3-4 минуты на среднем огне. Добавьте щепотку соли и хорошо перемешайте. Добавьте к моркови болгарский перец и огурец. Обжаривайте, помешивая, еще 3 минуты. Добавьте чеснок. Перемешайте и готовьте еще одну минуту.
  4. Finish cooking. Remove the pan from the heat. In a separate bowl, combine prepared noodles and vegetables. Add vinegar and soy sauce. Mix well.
    Завершите приготовление. Снимите сковороду с огня. В отдельной миске смешайте подготовленную лапшу и овощи. Добавьте уксус и соевый соус. Хорошо перемешайте.
  5. Garnish the finished funchose with vegetables with finely chopped green onions.
    Готовую фунчозу с овощами украсьте мелконарезанным зеленым луком.
Резепт с сайта foods3.ru
Recipe from foods3.su

eng3info@gmail.com Наш телеграм канал 🤖 Бот учит английскому