Wash the vegetables. Peel the garlic. Pass it through a press or chop it with a knife as finely as possible. Cut off the tail of the bell pepper. Remove the seeds. Peel the carrots. Cut off the edges of the cucumber. Cut the cucumber and carrot into thin strips. Wash the greens and chop them with a knife.
Вымойте овощи. Очистите чеснок. Пропустите его через пресс или порубите ножом как можно мельче. Отрежьте у болгарского перца хвост. Выньте семена. Очистите морковь от кожуры. Отрежьте у огурца края. Нарежьте огурец и морковь тонкой соломкой. Вымойте зелень и измельчите ее ножом.
Prepare the noodles. Place it in a bowl and pour boiling water over it. Add salt. Leave for 5 minutes. Drain the water and rinse the funchose with cold water, placing it in a colander. The water should drain.
Приготовьте лапшу. Выложите ее в миску и залейте кипятком. Добавьте соль. Оставьте на 5 минут. Слейте воду и промойте фунчозу холодной водой, поместив ее в дуршлаг. Вода должна стечь.
Prepare vegetable dressing. Place the frying pan on the fire and pour in vegetable oil. Lay out the carrots. Fry for 3-4 minutes over medium heat. Add a pinch of salt and mix well. Add bell pepper and cucumber to carrots. Fry, stirring, for another 3 minutes. Add garlic. Stir and cook for another minute.
Приготовьте овощную заправку. Поставьте сковороду на огонь и налейте растительное масло. Выложите морковь. Обжаривайте 3-4 минуты на среднем огне. Добавьте щепотку соли и хорошо перемешайте. Добавьте к моркови болгарский перец и огурец. Обжаривайте, помешивая, еще 3 минуты. Добавьте чеснок. Перемешайте и готовьте еще одну минуту.
Finish cooking. Remove the pan from the heat. In a separate bowl, combine prepared noodles and vegetables. Add vinegar and soy sauce. Mix well.
Завершите приготовление. Снимите сковороду с огня. В отдельной миске смешайте подготовленную лапшу и овощи. Добавьте уксус и соевый соус. Хорошо перемешайте.
Garnish the finished funchose with vegetables with finely chopped green onions.
Готовую фунчозу с овощами украсьте мелконарезанным зеленым луком.