Wash the bell pepper and tomato. Drain the liquid from the olives.
Помойте болгарский перец и помидор. С маслин слейте жидкость.
Cut the bell pepper into thin rings.
Нарежьте болгарский перец тонкими кольцами.
Cut the bacon into small slices.
Бекон нарежьте небольшими ломтиками.
Cut the olives in half.
Маслины разрежьте пополам.
Cut the tomato into slices 2-3 mm thick.
Помидор нарежьте ломтиками толщиной 2-3 мм.
Prepare the sauce. To do this, mix mayonnaise, ketchup, herbes de Provence, salt and pepper to taste in a bowl.
Приготовьте соус. Для этого в миске смешайте майонез, кетчуп, прованские травы, соль и перец по вкусу.
Grate the cheese on a coarse grater.
Сыр натрите на крупной терке.
Prepare the dough. Mix eggs, sour cream, mayonnaise and sifted flour in a deep bowl. Add salt and sugar. Mix everything thoroughly until smooth. The consistency should resemble thick sour cream.
Приготовьте тесто. Смешайте в глубокой миске яйца, сметану, майонез и просеянную муку. Добавьте соль и сахар. Всё тщательно перемешайте до однородности. Консистенция должна напоминать густую сметану.
Heat a frying pan and grease with vegetable oil. Pour the dough into it and spread it over the bottom. Fry it over low heat for a few minutes until it hardens slightly.
Разогрейте сковороду и смажьте растительным маслом. Вылейте в нее тесто и распределите по дну. Жарьте его на медленном огне несколько минут, пока оно слегка не затвердеет.
Brush the crust with pizza sauce and sprinkle with grated cheese.
Смажьте корж соусом для пиццы и посыпьте тертым сыром.
Place the filling on the base: tomatoes, bacon, bell peppers and olives.
Выложите на основу начинку: помидоры, бекон, болгарский перец и маслины.
Cover the pizza with a lid and cook over low heat for 10-15 minutes. Be careful not to burn the bottom.
Накройте пиццу крышкой и готовьте на медленном огне 10-15 минут. Следите за тем, чтобы низ не подгорел.
Decorate the finished pizza with basil leaves and sprinkle with Provençal herbs. Bon appetit!
Готовую пиццу украсьте листьями базилика и посыпьте прованскими травами. Приятного аппетита!