Measure out all ingredients. Wash the parsley, dry it and chop finely. Preheat the oven to 180°C.
Отмерьте все ингредиенты. Петрушку помойте, просушите и мелко порубите. Разогрейте духовку до 180 °С.
Grate the cheese on a coarse grater.
Натрите сыр на крупной терке.
In a bowl, combine cheese, chopped parsley, sesame seeds, salt and black pepper.
В миске смешайте сыр, рубленую петрушку, кунжут, соль и черный перец.
Now prepare the dough. Break a chicken egg into a deep bowl, pour in the milk and shake everything.
Теперь приготовьте тесто. В глубокую миску разбейте куриное яйцо, влейте молоко и всё взболтайте.
Add sifted flour and baking powder to the egg-milk mixture. Mix everything thoroughly so that there are no lumps.
Добавьте в яично-молочную смесь просеянную муку и разрыхлитель. Тщательно все перемешайте, чтобы не было комочков.
Grease a baking dish with vegetable oil. Pour half of the resulting dough into the bottom.
Форму для запекания смажьте растительным маслом. Налейте на дно половину получившегося теста.
Next, spread the filling in an even layer.
Далее ровным слоем выложите начинку.
Fill the filling with the remaining dough.
Залейте начинку оставшимся тестом.
Place the pie in the oven to bake for 40 minutes at 180°C.
Отправьте пирог в духовку выпекаться на 40 минут при 180 °С.
The jellied pie with cheese is ready. Bon appetit!
Заливной пирог с сыром готов. Приятного аппетита!