Wash and core the apples. Sift the flour. Preheat the oven to 180°C.
Помойте яблоки и удалите из них сердцевину. Просейте муку. Разогрейте духовку до 180 °С.
Cut the apples into small 1 cm cubes.
Нарежьте яблоки небольшими кубиками размером 1 см.
Break the eggs into a deep bowl and add sugar.
В глубокую миску разбейте куриные яйца и добавьте сахар.
Beat eggs with sugar for 2-3 minutes. The mixture should lighten and become fluffy.
Взбейте яйца с сахаром в течение 2-3 минут. Смесь должна посветлеть и стать пышной.
Add sifted flour, a pinch of salt and baking powder.
Добавьте просеянную муку, щепотку соли и разрыхлитель.
Mix the dough thoroughly so that there are no lumps.
Тщательно перемешайте тесто, чтобы не было комочков.
Grease a baking dish with vegetable oil or butter. Place apples on the bottom of the pan.
Смажьте форму для запекания растительным или сливочным маслом. Выложите на дно формы яблоки.
Fill the apples with the dough. Shake the pan slightly so that the dough is evenly distributed and fills all the voids.
Залейте яблоки тестом. Слегка потрясите форму, чтобы тесто равномерно распределилось и заполнило все пустоты.
Place the pie in the oven for 30-40 minutes at 180°C.
Отправьте пирог выпекаться в духовку на 30-40 минут при 180 °С.
Ready. Serve the pie garnished with chocolate topping and a sprig of mint. Bon appetit!
Готово. Подайте пирог, украсив шоколадным топпингом и веточкой мяты. Приятного аппетита!
Sprinkle the pie with powdered sugar.
Посыпьте пирог сахарной пудрой.