Check all the necessary ingredients, turn on the oven to preheat to 180 degrees, prepare the work surface.
Проверьте все необходимые ингредиенты, включите разогреваться духовку до 180 градусов, подготовьте рабочую поверхность.
Cut the baguette into small pieces 1.5-2 cm thick.
Нарежьте багет на небольшие кусочки толщиной 1,5-2 см.
Place bread and cheese greased with vegetable oil on a baking tray. First make small cuts on the surface of the cheese. Place thin slices of garlic into the slits. Spread the bread with a little vegetable oil. Add salt and pepper to taste. Place herbs on cheese and bread.
Выложите на противень для запекания хлеб и сыр, смазанный растительным маслом. Предварительно делайте на поверхности сыра небольшие надрезы. Поместите в надрезы тонкие ломтики чеснока. Полете хлеб небольшим количеством растительного масла. Добавьте соль и перец по вкусу. Положите на сыр и хлеб зелень.
Bake the brie in the oven with the croutons for 10-15 minutes. The dish is ready!
Выпекайте бри в духовке с гренками в течение 10-15 минут. Блюдо готово!
Serve brie cheese with croutons, French style, on a wide wooden board.
Подавайте сыр бри с гренками на французский манер на широкой деревянной доске.