Place all ingredients on the table for easy preparation. Wash and peel the vegetables.
Выложите все ингредиенты на стол для удобства приготовления. Овощи помойте и почистите.
Cut the carrots into quarters.
Морковь нарежьте четвертинками.
Chop the onion.
Репчатый лук нарежьте.
Shred the cabbage.
Нашинкуйте капусту.
Cut the potatoes into cubes.
Картошку нарежьте кубиком.
Finely chop the garlic.
Мелко нарежьте чеснок.
Mash the canned fish with a fork, first separating the bones.
Рыбные консервы разомните вилкой, предварительно отделив косточки.
In a frying pan heated with vegetable oil, fry the onions, garlic and carrots, adding salt and coriander.
На разогретой с растительным маслом сковороде обжарьте лук, чеснок и морковь, добавив соль и кориандр.
Pour water into a saucepan, add potatoes and bring to a boil.
Налейте в кастрюлю воду, выложите в нее картошку и доведите до кипения.
Place cabbage, canned fish and overcooked fish into the pan. Add salt and pepper to taste. Stir and bring to a boil. After this, reduce the heat and cook the cabbage soup for 15-20 minutes.
Выложите в кастрюлю капусту, рыбные консервы и пережарку. Добавьте соль и перец по вкусу. Перемешайте, доведите до кипения. После этого убавьте огонь и варите щи в течение 15-20 минут.
When ready, cover the cabbage soup with a lid and leave to steep for 15-20 minutes for a richer taste.
По готовности накройте щи крышкой и оставьте настояться на 15-20 минут для более насыщенного вкуса.