Place all ingredients on the table for easy preparation.
Выложите все ингредиенты на стол для удобства приготовления.
Prepare the glaze. To do this, place the white of one chicken egg, powdered sugar in a deep bowl and mix. Beat all ingredients well in a bowl with a mixer until fluffy and homogeneous.
Приготовьте глазурь. Для этого выложите в глубокую миску белок одного куриного яйца, сахарную пудру и перемешайте. Хорошо взбейте миксером все ингредиенты в миске до пышной однородной массы.
In a second deep container, mix the remaining bulk ingredients, two eggs, pour in milk and vegetable oil.
Во второй глубокой емкости смешайте оставшиеся сыпучие ингредиенты, два яйца, влейте молоко и растительное масло.
Knead the dough.
Замесите тесто.
Roll out the dough into a 1 cm layer. Using a glass, cut out circles from it.
Раскатайте тесто пластом в 1 см. С помощью стакана вырежьте из него кружочки.
Line a baking tray with baking paper and place the dough on it. Place the baking sheet in an oven preheated to 180 degrees and bake for 15-20 minutes.
Застелите противень бумагой для выпечки, выложите на него тесто. Поставьте противень в разогретую до 180 градусов духовку и выпекайте 15-20 минут.
Let the gingerbread cookies cool slightly and brush them with glaze.
Дайте пряникам немного остыть и смажьте их глазурью.
Decorate the gingerbread cookies with sprinkles.
Украсьте пряники посыпкой.