Place all ingredients on the table for easy preparation.
Выложите все ингредиенты на стол для удобства приготовления.
Mix water, starch and salt in a deep bowl. Add flour.
Смешайте в глубокой миске воду, крахмал и соль. Добавьте муку.
Knead the dough and form it into a ball.
Замешайте тесто и сформируйте из него шар.
Wrap the dough in several layers of cling film, releasing all the air. Leave the dough for 30 minutes.
Заверните тесто в несколько слоев пищевой пленки, выпустив весь воздух. Оставьте тесто на 30 минут.
After 30 minutes, crush the ball into a cake, and then form the ball again. Repeat the procedure twice. Leave the dough for another 2 hours.
Через 30 минут раздавите шарик в лепешку, а потом снова сформируйте шарик. Повторите процедуру дважды. Оставьте тесто еще на 2 часа.
After 2 hours, remove the dough from the film, sprinkle with flour and roll out to a thickness of 3 millimeters.
Через 2 часа достаньте тесто из пленки, присыпьте мукой и раскатайте пласт толщиной 3 миллиметра.
Sprinkle the dough layer with flour, roll it into several layers and cut into equal strips.
Пласт теста присыпьте мукой, сверните в несколько слоев и нарежьте на одинаковые полоски.
The udon noodles are ready. Place it in boiling water and cook for 10-12 minutes. Drain in a colander. To prevent sticking, grease with vegetable oil.
Лапша для удона готова. Закиньте ее в кипящую воду и проварите 10-12 минут. Откиньте на дуршлаг. Чтобы не слиплась, смажьте растительным маслом.