Prepare all ingredients. Sift the flour and wash the eggs before preparing the dough.
Подготовьте все ингредиенты. Просейте муку и помойте куриные яйца перед приготовлением теста.
Take a deep bowl, break 2 eggs into it and beat them.
Возьмите глубокую миску, разбейте в нее 2 яйца и взбейте их.
Add salt to the bowl, then add flour. Mix everything until smooth and knead the dough.
Добавьте в миску соль, затем добавьте муку. Перемешайте все до однородной консистенции и вымесите тесто.
Place the dough in a bowl and cover it with cling film. Leave the dough for 20-30 minutes. This will make it easier to roll out the finished dough.
Положите тесто в миску и накройте ее пищевой пленкой. Оставьте тесто на 20-30 минут. Это позволит легче раскатывать готовое тесто.
Dust the ball of dough with flour to prevent it from sticking to the surface. Roll out the dough and divide it into 2 halves diagonally. Sprinkle with flour.
Обсыпьте шарик теста мукой, чтобы оно не прилипало к поверхности. Раскатайте тесто и разделите его на 2 половины по диагонали. Обсыпьте мукой.
Fold the dough into a triangle. Cut the noodles diagonally. It's better to cut it thinly.
Сложите тесто треугольником. Нарежьте лапшу наискосок. Лучше нарезать ее тонко.
Before adding to the soup, you need to pour boiling water over the egg noodles, so the broth will be lighter. And if you want to make noodles for storage, dry them well at the end by laying them out on a flat surface.
Перед добавлением в суп нужно обдать яичную лапшу кипятком, так бульон будет светлее. А если вы хотите сделать лапшу для хранения, то в конце хорошо просушите ее, разложив на ровной поверхности.