Prepare all ingredients. Rinse meat, vegetables and herbs. Peel the potatoes and carrots. Peel the onions.
Подготовьте все ингредиенты. Промойте мясо, овощи и зелень. Очистите картофель и морковь от кожуры. Очистите репчатый лук.
Cut the bell pepper into medium-sized pieces, finely chop the carrots and onions. Cut the potatoes into medium-sized pieces. Chop the garlic and chop the tomatoes. Cut the beef into medium-sized pieces.
Нарежьте кусочками среднего размера болгарский перец, мелко нарежьте морковь и репчатый лук. Нарежьте картофель кусочками среднего размера. Измельчите чеснок и нарежьте помидоры. Нарежьте говядину на кусочки среднего размера.
Take a deep saucepan and grease the bottom with vegetable oil. Place chopped beef on the bottom.
Возьмите глубокую кастрюлю, смажьте дно растительным маслом. Выложите на дно нарезанную говядину.
Add chopped vegetables to the pan. Mix all ingredients. Simmer the vegetables until softened and the meat until golden brown.
Добавьте в кастрюлю нарезанные овощи. Перемешайте все ингредиенты. Тушите овощи до размягчения, а мясо до румяной корочки.
Pour 1 liter of boiled water into the pan so that it completely covers the meat and vegetables. Bring water to a boil and reduce heat. Cook the soup for 30-40 minutes.
Залейте в кастрюлю 1 литр кипяченой воды так, чтобы она полностью накрыла мясо и овощи. Доведите воду до кипения и убавьте огонь. Варите суп 30-40 минут.
Boil the noodles separately. Boil 2 liters of water. Place the noodles in boiling water and cook for 7-10 minutes. Salt the water to taste. Drain the noodles through a colander.
Отдельно отварите лапшу. Вскипятите 2 литра воды. Положите лапшу в кипящую воду и варите в течение 7-10 минут. Посолите воду по вкусу. Слейте лапшу через дуршлаг.
Add noodles to lagman and stir. The soup is ready!
Добавьте в лагман лапшу и перемешайте. Суп готов!
Take a nice deep plate and fill it with beef lagman with noodles! Garnish the soup by sprinkling finely chopped herbs on top. Bon appetit!
Возьмите красивую глубокую тарелку, наполните ее лагманом из говядины с лапшой! Украсьте суп, посыпав сверху мелконарезанной зеленью. Приятного аппетита!