Check all the necessary ingredients, prepare the work surface, turn on the oven to preheat to 180 degrees.
Проверьте все необходимые ингредиенты, подготовьте рабочую поверхность, включите разогреваться духовку до 180 градусов.
Transfer the tomato paste into a deep bowl. Add sugar and granulated garlic to the tomato paste. Also add salt, Provençal herbs, and ground black pepper to taste.
Переложите томатную пасту в глубокую миску. Добавьте к томатной пасте сахар и гранулированный чеснок. Также добавьте соль, прованские травы, черный молотый перец по вкусу.
Pour warm boiled water into the tomato paste. Mix the sauce ingredients until smooth.
Влейте к томатной пасте теплую кипяченую воду. Смешайте ингредиенты для соуса до однородности.
Grate the cheese on a coarse grater.
Натрите сыр на крупной терке.
Dust your work surface with flour. Form pizza base.
Присыпьте рабочую поверхность мукой. Сформируйте основу для пиццы.
Brush the pizza base with tomato sauce. Sprinkle pizza with grated cheese. Top the pizza with salami. Sprinkle the pizza with Provençal herbs.
Смажьте основу для пиццы томатным соусом. Посыпьте пиццу тертым сыром. Выложите пиццу салями. Посыпьте пиццу прованскими травами.
Bake the salami pizza for 25-30 minutes in a preheated oven.
Запекайте пиццу с салями 25-30 минут в предварительно разогретой духовке.
Cut the pizza into eight portions. Serve the salami pizza hot with your favorite sauce. Bon appetit!
Разрежьте пиццу на восемь порционных кусочков. Подавайте пиццу с салями горячей, с любимым соусом. Приятного аппетита!
Garnish the salami pizza with a sprig of fresh rosemary.
Украсьте пиццу с салями веточкой свежего розмарина.