Prepare all ingredients. Rinse the cauliflower.
Подготовьте все ингредиенты. Промойте цветную капусту.
Chop the cauliflower. Slice the garlic cloves into thin slices.
Нарежьте цветную капусту. Нарежьте тонкими пластинками зубчики чеснока.
Break the chicken eggs into a bowl. Beat them with a fork. At the same time, pour milk into the bowl. Add salt and ground black pepper to taste, then stir.
Разбейте куриные яйца в миску. Взбейте их с помощью вилки. Параллельно вливайте в миску молоко. Добавьте соль и черный молотый перец по вкусу, затем перемешайте.
Pour some olive oil into the pan. Fry the cauliflower.
Влейте в сковороду немного оливкового масла. Обжарьте цветную капусту.
Add garlic, salt and black pepper to taste.
Добавьте чеснок , соль и черный молотый перец по вкусу.
Pour the egg and milk mixture over the cauliflower. Sprinkle grated cheese on top. Cover with a lid and fry over low heat for 8-10 minutes. Frittata is ready!
Залейте цветную капусту смесью яиц и молока. Посыпьте сверху тертым сыром. Накройте крышкой и обжаривайте на тихом огне 8-10 минут. Фритатта готова!
Place frittata in portions on plates. Sprinkle the plate with grated cheese. Garnish the plate with basil leaves. Pepper and salt to taste. Bon appetit!
Порционно выложите фриттату на тарелки. Посыпьте тарелку тертым сыром. Украсьте тарелку листьями базилика. Поперчите и посолите по вкусу. Приятного аппетита!