Prepare all ingredients. Remove shells from shrimp. Remove the intestinal veins from the shrimp.
Подготовьте все ингредиенты. Очистите креветки от панцирей. Извлеките из креветок кишечные жилы.
Grate the garlic on a fine grater. Chop the parsley. Separate the thyme leaves from the stems.
Натрите чеснок на мелкой терке. Порубите петрушку. Отделите листья тимьяна от стеблей.
Fry shrimp in vegetable oil for 2 minutes on each side. Salt and pepper the shrimp to taste. Add garlic, thyme and parsley to the pan.
Обжарьте креветки на растительном масле по 2 минуты с каждой стороны. Посолите и поперчите креветки по вкусу. Добавьте в сковороду чеснок, тимьян и петрушку.
Pour in the cream and stir. Add grated Parmesan to the sauce. Simmer the shrimp in the sauce for 1-2 minutes until the sauce thickens.
Влейте сливки и перемешайте. Добавьте в соус тертый пармезан. Тушите креветки в соусе 1-2 минуты, пока соус не загустеет.
Serve shrimp with homemade garlic croutons.
Подавайте креветки с домашними чесночными гренками.