Peel the onion and finely chop it. If you are using fresh broccoli, rinse it under cold water and pat dry on paper towels. For frozen broccoli, the inflorescences should only be cleared of snow and ice, if any. Prepare the blender.
Лук очистите и мелко нашинкуйте. Если используете свежую капусту брокколи, тогда промойте ее под холодной водой и обсушите на бумажных полотенцах. У замороженных брокколи соцветия следует лишь очистить от снега и наледи, если они есть. Приготовьте блендер.
Prepare the broccoli. Boil water in a saucepan and place the cabbage in it. Cook until done, 5-7 minutes if the cabbage is fresh, and 10-12 minutes if frozen. Then drain in a colander.
Подготовьте брокколи. В кастрюле вскипятите воду и опустите в нее капусту. Варите до готовности 5-7 минут, если капуста свежая, и 10-12 минут, если замороженная. Затем откиньте на дуршлаг.
Prepare the cream sauce. Heat a frying pan and pour vegetable oil into it. Add the onion and fry it until translucent for 3-5 minutes. Then pour in the cream, heat well, add salt and pepper. Grind the resulting sauce with a blender until smooth.
Приготовьте сливочный соус. Разогрейте сковороду и влейте в нее растительное масло. Выложите лук и обжарьте его до прозрачности 3-5 минут. Затем влейте сливки, хорошо прогрейте, добавьте соль и перец. Измельчите получившийся соус блендером до однородной консистенции.
Prepare to serve. Place broccoli and shrimp on a plate and drizzle with lemon juice and corn oil. Serve with cream sauce.
Подготовьте к подаче. Выложите на тарелку брокколи и креветки, сбрызните лимонным соком и кукурузным маслом. Подавайте со сливочным соусом.
You can decorate the dish with fresh herbs.
Украсить блюдо можно свежей зеленью.