Rinse the meat and pat dry with a paper towel. Wash the tomato, mushrooms and parsley and dry. Peel the onion and rinse.
Промойте мясо, промокните бумажным полотенцем. Промойте помидор, грибы и петрушку, просушите. Луковицу очистите от шелухи и промойте.
Cut vegetables and mushrooms. Cut mushrooms, tomatoes and onions into cubes. Finely chop the parsley.
Порежьте овощи и грибы. Грибы, помидор и лук порежьте кубиками. Мелко порубите петрушку.
Fry the vegetables. Heat a frying pan, pour in olive oil, add mushrooms, fry for 7-10 minutes until the liquid evaporates. Add the onion to the pan and fry until translucent for 5-7 minutes over medium heat. Stir occasionally. Add salt and pepper. Turn off the heat.
Обжарьте овощи. Нагрейте сковороду, влейте оливковое масло, выложите грибы, обжарьте 7-10 минут до выпаривания жидкости. Добавьте в сковороду лук и жарьте до прозрачности 5-7 минут на среднем огне. Периодически помешивайте. Добавьте соль и перец. Выключите огонь.
Prepare the meat. Make a pocket-shaped cut in each chicken fillet. Season with salt and pepper.
Подготовьте мясо. В каждом филе курицы сделайте надрез в виде кармашка. Посолите и поперчите.
Prepare the dish for baking. Take a baking dish and grease it with olive oil. Place the chicken and fill the pockets with tomato pieces. Spread the mushroom and onion mixture over the tomatoes and sprinkle with parsley. Sprinkle grated cheese on top of the dish.
Подготовьте блюдо к запеканию. Возьмите форму для запекания и смажьте ее оливковым маслом. Выложите курицу, заполните кармашки кусочками помидоров. Поверх помидоров распределите смесь грибов с луком, посыпьте зеленью петрушки. Посыпьте блюдо сверху тертым сыром.
Bake the meat. Preheat the oven to 180 degrees. Bake the dish for 25 minutes.
Запеките мясо. Разогрейте духовку до 180 градусов. Запекайте блюдо 25 минут.
Place the finished dish in portioned plates and sprinkle with finely chopped green onions.
Готовое блюдо положите в порционные тарелки и посыпьте мелко порубленным зеленым луком.