Wash the pork, dry it, remove the films. Cut the meat into 1.5 cm thick pieces.
Свинину вымойте, обсушите, удалите пленки. Нарежьте мясо кусочками толщиной 1,5 см.
Cut the meat across the grain into strips 1.5-2 cm wide. Lightly sprinkle the meat with salt, heat the frying pan, add first vegetable oil and then butter, after 1-2 minutes add the chopped meat, fry for 8-10 minutes over medium heat.
Нарежьте мясо поперек волокон полосками шириной 1,5-2 см. Слегка посыпьте мясо солью, разогрейте сковороду, добавьте сначала растительное, а потом сливочное масло, через 1-2 минуты всыпьте порезанное мясо, обжаривайте на протяжение 8-10 минут, на среднем огне.
Peel the onion, rinse and cut into half rings, add to the meat. Add salt, paprika and pepper there. Mix everything and, turning the heat to minimum, fry until the onion is golden brown.
Лук почистите, промойте и нарежьте полукольцами, добавьте к мясу. Туда же добавьте соль, паприку и перец. Все перемешайте и, сделав огонь минимальным, обжаривайте до золотистого цвета лука.
Add flour to the pan, stir. Add the tomato paste, after 1-2 minutes the cream, then mix everything and cover with a lid.
Добавьте в сковороду муку, перемешайте. Добавьте томатную пасту, через 1-2 минуты сливки, затем все перемешайте и накройте крышкой.
Before serving, generously sprinkle beef stroganoff with chopped parsley, dill and grated garlic.
Перед подачей обильно посыпьте бефстроганов порезанной петрушкой, укропом и натертым на терке чесноком.