Prepare all the ingredients in advance in the correct order to make it easier to place them on the pita bread. Boil the eggs, peel and cut into small cubes.
Заранее подготовьте все ингредиенты в правильной очередности, чтобы было удобнее выкладывать их на лаваш. Яйца отварите, очистите и порежьте мелкими кубиками.
Place the pita bread on the table, spread it with cream cheese, then sprinkle with chopped cod liver. Chop the olives, add them to the leaf, then cut the cucumbers into small cubes, add it also to the leaf.
Выложите лаваш на столе, намажьте его сливочным сыром, затем посыпьте измельченную печень трески. Нарежьте оливки, добавьте их также на лист, затем нарежьте мелкими кубиками огурцы, всыпьте его также на лист.
Add grated hard cheese and parsley leaves. Roll the sheet of pita bread into a roll.
Добавьте твердый сыр, натертый на терке, листья петрушки. Сверните лист лаваша в рулет.
Serve the roll only after it has been in the refrigerator for a while to give it time to soak.
Подавайте рулет только после того, как он постоит в холодильнике какое-то время, чтобы он успел пропитаться.