Prepare your work area for cooking. Rinse the meat thoroughly.
Подготовьте рабочее место к приготовлению блюда. Хорошенько промойте мясо.
Gently pound the meat to expose the fibers a little. Then the steaks will be better saturated with the aroma of spices and will be softer. Try not to let the juice out of the meat. Add salt and pepper to taste.
Аккуратно отбейте мясо, чтобы немного раскрыть волокна. Тогда стейки лучше напитаются ароматом специй и будет мягче. Постарайтесь не выпустить из мяса сок. Добавьте соль и перец по вкусу.
Break 2 eggs into a bowl and beat until smooth, add a pinch of salt and seasonings. Place the breading in another bowl. Dip the steaks first in eggs and then roll in breadcrumbs.
Разбейте в миску 2 яйца и взбейте до однородности, добавьте щепотку соли и приправ. В другую миску насыпьте панировку. Стейки сначала обмакните в яйца, а затем обваляйте в панировочных сухарях.
Preheat the frying pan, grease it with oil and add the meat. Fry the steaks on both sides for 20 minutes over low heat, covered.
Предварительно разогрейте сковородку, смажьте ее маслом и выкладывайте мясо. Обжаривайте стейки с обеих сторон по 20 минут на медленном огне под крышкой.
Serve the steaks on lettuce leaves with fresh vegetables, you can also garnish with fresh herbs.
Подавайте стейки на листьях салата со свежими овощами, также можно украсить свежей зеленью.