Prepare your work area. Rinse the meat thoroughly. Peel the onion.
Подготовьте рабочее место. Хорошенько промойте мясо. Очистите лук.
Cut the meat into steaks. Add salt and pepper to taste, pour red wine over everything and let the meat sit for a while so that it absorbs the flavor and aroma.
Порежьте мясо на стейки. Добавьте соль и перец по вкусу, залейте все красным вином и дайте мясу немного постоять, чтобы оно напиталось вкусом и ароматом.
While the steaks are marinating, heat a frying pan and grease it with oil. Place the infused meat in a heated frying pan and fry under a closed lid for 40 minutes on each side.
Пока стейки маринуются, разогрейте сковороду, смажьте ее маслом. Выложите на разогретую сковороду настоявшееся мясо и жарьте под закрытой крышкой по 40 минут с каждой стороны.
While the steaks are cooking, make the mushroom sauce. Peel the mushrooms and cut them into slices. Also cut the onion into quarters and fry the mushrooms and onions in a preheated frying pan with butter until golden brown. Add the cream to the pan and fry for another 5 minutes, then add red wine to the sauce and leave for another 2 minutes to evaporate the alcohol.
Пока готовятся стейки, сделайте грибной соус. Очистите грибы и нарежьте их дольками. Также нарежьте четвертинками лук и жарьте грибы с луком на разогретой сковороде со сливочным маслом до золотистого цвета. Добавьте в сковороду сливки и жарьте еще 5 минут, затем долейте в соус красное вино и оставьте еще на 2 минуты, чтобы выпарить алкоголь.
Decorate a large dish with lettuce leaves and lemon slices, place the prepared steaks on it, and pour mushroom sauce next to it.
Большое блюдо украсьте листьями салата и дольками лимона, выложите на него готовые стейки, рядом полейте грибным соусом.