Arrange all products conveniently. Grate the cheese in advance; you can crumble the Adyghe cheese with your hands. Prepare a deep bowl for the dough and filling, and a rolling pin for the dough. Take out a frying pan with a lid.
Расположите удобно все продукты. Заранее натрите сыр на терке, адыгейский можно раскрошить руками. Приготовьте глубокую миску для теста и для начинки, скалку для теста. Достаньте сковороду с крышкой.
Prepare the dough. In a bowl, mix flour, salt, sugar and soda. Make a well in the flour and pour in the kefir. Knead a soft dough, cover with film and leave on the table for 30 minutes.
Приготовьте тесто. В миске смешайте муку, соль, сахар и соду. Сделайте в муке углубление, влейте кефир. Замесите мягкое тесто, накройте пленкой и оставьте на столе на 30 минут.
While the dough is resting, mix the filling. In a bowl, combine cottage cheese, egg, Adyghe cheese and suluguni. Mix well.
Пока тесто отдыхает, смешайте начинку. В миске соедините творог, яйцо, адыгейский сыр и сулугуни. Хорошо перемешайте.
Fry the khachapuri. Roll out the dough into a circle about 0.5 cm thick. Place the filling in the middle. Bring the edges of the dough up to the top and pinch tightly. Turn this “bag” over, seam side down, and roll it out very carefully. Place the dough in a dry frying pan and prick with a fork to prevent the dough from puffing up. Fry on both sides for 2-3 minutes under the lid.
Пожарьте хачапури. Раскатайте тесто в круг толщиной около 0,5 см. В середину выложите начинку. Поднимите края теста к верхушке и плотно защипните. Переверните этот "мешочек" швом вниз и очень аккуратно раскатайте. Положите тесто на сухую сковороду, проткните вилкой, чтобы тесто не вздувалось. Обжарьте с обеих сторон по 2-3 минуты под крышкой.
Place the finished flatbread on a plate and brush with a piece of butter.
Положите готовую лепешку на блюдо и смажьте кусочком сливочного масла.