Rinse the meat thoroughly. Peel the garlic.
Тщательно промойте мясо. Очистите чеснок.
Remove the skin from the washed turkey thigh and separate the meat from the bone. Add salt and pepper to taste. Crush or finely chop the garlic and coat the meat with it.
С помытого бедра индейки снимите кожу и отделите мясо от кости. Добавьте соль и перец по вкусу. Раздавите или мелко нарежьте чеснок и обмажьте им мясо.
Roll the marinated meat into a roll and tie it with thread so that it does not fall apart. Place the turkey in the preheated oven and bake for 60 minutes at 180℃.
Скрутите замаринованное мясо в рулет и свяжите ниткой, чтобы он не распадался. Поставьте индейку в предварительно разогретую духовку и запекайте 60 минут при температуре 180℃.
Cut the finished roll into portions and serve with fresh vegetables and herbs.
Готовый рулет разрежьте на порционные кусочки и подавайте со свежими овощами и зеленью.