Boil 5 eggs in advance, cool them and peel them.
Заранее отварите 5 яиц, остудите их и очистите.
Prepare the filling for the roll; to do this, combine minced fillet, 2 raw eggs in a small container, add oatmeal, cream and grated carrots. Add salt and pepper to taste. Mix thoroughly.
Приготовьте начинку для рулета, для этого соедините в небольшой емкости филейный фарш, 2 сырых яйца, добавьте овсяные хлопья, сливки и натертую на терку морковь. Добавьте соль и перец по вкусу. Тщательно перемешайте.
Lay out the chicken fillet, spread it with the filling, then lay out the peeled and boiled chicken eggs, cover with the rest of the minced meat. It is convenient to cook such a roll in a slow cooker, so all the layers are better baked. Bake the roll for an hour at 170 ℃.
Выложите куриное филе, намажьте ее начинкой, после этого выложите очищенные и отваренные куриные яйца, закройте остатками фарша. Такой рулет удобно готовить в мультиварке, так все слои лучше пропекутся. Выпекайте рулет на протяжении часа, при температуре 170 ℃.
Serve the roll chilled and decorate it with herbs as you wish.
Подавайте рулет охлажденным, украшайте его зеленью по своему усмотрению.