Wash the greens. If you have breast rather than fillet, separate the fillet from the bone.
Помойте зелень. Если в вашем распоряжении не филе, а грудка, отделите филе от кости.
Cut the chicken fillet into thin layers and carefully beat it through cling film with a special hammer. Add salt and pepper to taste. Crush the garlic and coat the fillets with it. Let the meat sit.
Порежьте куриное филе не тонкие пласты и аккуратно отбейте через пищевую пленку специальным молоточком. Добавьте соль и перец по вкусу. Раздавите чеснок и обмажьте им филе. Дайте мясу постоять.
While the meat is brewing, grate the cheese on a coarse grater and mix it with chopped herbs, for example. Parsley. Place the resulting mixture on one edge of the fillet and roll it into a roll. To prevent the roll from falling apart, secure it with a toothpick. Do the same with the remaining pieces.
Пока мясо настаивается, натрите на крупную терку сыр, перемешайте его с нарезанной зеленью, например. Петрушкой. На один край филе выложите получившуюся смесь и сверните рулетик. Чтобы рулетик не развалился, скрепите его зубочисткой. Так же поступите с оставшимися кусочками.
Dip the resulting chicken rolls in flour and place in a preheated frying pan with oil. Fry on each side until golden brown.
Обваляйте получившиеся куриные рулетики в муке и положите на предварительно разогретую сковородку с маслом. Жарьте с каждой стороны до золотистой корочки.
Ready rolls can be served with fresh vegetables, lettuce and garnished with herbs. You can also complement the dish with Greek yogurt sauce with herbs.
Готовые рулетики можно подавать со свежими овощами, с листьями салата и украсить зеленью. Также можно дополнить блюдо соусом из греческого йогурта с травами.