Prepare your work area. Separate the meat from the bone, if there is one, and rinse thoroughly. Peel the garlic.
Подготовьте рабочее место. Отделите мясо от кости, если таковая есть, и хорошенько промойте. Почистите чеснок.
Sprinkle the pork steaks with herbs de Provence and add salt and pepper to taste. Squeeze the juice from half a lemon and drizzle it over the seasoned steaks.
Посыпьте свиные стейки прованскими травами, добавьте соль и перец по вкусу. Выжмите сок из половинки лимона и сбрызните им сдобренные специями стейки.
Place the meat on a preheated frying pan or grill and cook, covered, over moderate heat. Fry the pork steaks on both sides for 20 minutes.
Выложите мясо на заранее разогретую сковороду или гриль и готовьте под крышкой на умеренном огне. Обжаривайте свиные стейки с двух сторон по 20 минут.
Serve the finished dish with lettuce leaves and lemon wedges. You can lightly drizzle with olive oil.
Подавайте готовое блюдо с листьями салата и дольками лимона. Можно слегка сбрызнуть оливковым маслом.