Prepare your ingredients and containers for cooking T-in steaks.
Подготовьте ингредиенты и емкости к приготовлению стейков на кости.
In a small bowl, combine olive oil, lemon juice, crush 2 cloves of garlic and add pepper mixture. Stir the resulting marinade and let it brew a little.
В небольшой мисочке смешайте оливковое масло, лимонный сок, раздавите 2 зубчика чеснока и добавьте смесь перцев. Перемешайте получившийся маринад и дайте ему немного настояться.
Lightly beat the meat on the bone with a rolling pin so that the fibers open up a little, then the meat will marinate better and be much more flavorful. Be careful not to tear the steaks to avoid releasing the juices. Brush the battered meat with the resulting marinade, cover with cling film and refrigerate for 20 minutes.
Мясо на кости слегка отбейте скалкой, чтобы волокна немного раскрылись, тогда мясо промаринуется лучше и будет намного ароматнее. Постарайтесь не порвать стейки, чтобы не выпустить сок. Смажьте отбитое мясо получившимся маринадом, накройте пищевой пленкой и поставьте в холодильник на 20 минут.
Remove the marinated meat from the refrigerator and transfer it to a preheated frying pan without oil or grill. Fry steaks for 4 minutes on each side until golden brown.
Достаньте замаринованное мясо из холодильника и переложите на заранее разогретую сковороду без масла или гриль. Обжаривайте стейки по 4 минуты с каждой стороны до румяной корочки.
Ready-made steaks can be served with mashed potatoes, chopped fresh vegetables and herbs, or simply accompanied with some sauce.
Готовые стейки можно подавать с картофельным пюре, нарезкой из свежих овощей и зелени или просто сопроводить его каким-либо соусом.