If you do not have a finished fillet, but a chicken breast, first separate the meat from the bone.
Если у вас не готовое филе, а куриная грудка, предварительно отделите мясо от кости.
Cut the chicken fillet horizontally (against the grain) into 4 pieces. Gently pound the steaks through the cling film with a regular rolling pin so as not to tear the steaks. Preheat the frying pan.
Разрежьте куриное филе горизонтально (против волокон) на 4 части. Аккуратно отбейте через пищевую пленку обычной скалкой так, чтобы не порвать стейки. Предварительно поставьте разогреваться сковороду.
Sprinkle the steaks with salt and pepper mixture and place in a frying pan with vegetable oil and butter. Fry steaks for 1 minute on each side.
Посыпьте стейки солью и смесью перцев и выложите на сковородку с растительным и сливочным маслом. Обжаривайте стейки по 1 минуте с каждой стороны.
The finished dish does not need sauce, since the piquancy of the peppers and paprika give the meat a special taste, but you can season the steaks with teriyaki sauce to add a sweetish note to the bouquet of flavors. The serving can be supplemented with fresh vegetables, lettuce and herbs.
Готовое блюдо не нуждается в соусе, поскольку пикантность перцев и паприка придают мясу особенный вкус, но вы можете сдобрить стейки соусом терияки, чтобы добавить к букету вкусов сладковатые нотки. Сервировку можно дополнить свежими овощами, листьями салата и зеленью.