Prepare the necessary ingredients and containers, peel the garlic, boil the chicken breast.
Подготовьте необходимые ингредиенты и емкости, очистите чеснок, отварите куриную грудку.
Mix mayonnaise with cream, add tomato paste. Finely chop the parsley, green onions and basil, and crush or chop the garlic, add to sauces.
Смешайте майонез со сливками, добавьте томатную пасту. Мелко порубите петрушку, зеленый лук и базилик, а также раздавите или измельчите чеснок, добавьте к соусам.
Fry the peppers in a preheated frying pan. Cut the tomatoes into quarters and chop the cucumbers. Cut the boiled meat and pepper into strips, and cut the olives into halves.
Обжарьте перцы на предварительно разогретой сковородке. Порежьте помидоры четвертинами и порубите огурцы. Отварное мясо и перец порежьте полосками, а маслины разрежьте на половинки.
In a large bowl, combine all salad parts: dressing, chopped vegetables and chicken. Add salt and pepper to taste and stir. Place the prepared salad on a plate and sprinkle with croutons.
В большой миске смешайте все части салата: соус, нарезанные овощи и курицу. Добавьте соль и перец по вкусу и перемешайте. Выложите готовый салат на блюдо и посыпьте сухариками.
Gazpacho salad can be decorated with fresh vegetables that are left over from preparing the dish, lettuce leaves and sprinkled with olive oil.
Салат гаспачо можно украсить свежими овощами, которые остались от приготовления блюда, листьями салата и сбрызнуть оливковым маслом.