Prepare everything you need for steaks, clear the work surface. Peel the garlic.
Подготовьте все необходимое для стейков, освободите рабочую поверхность. Очистите чеснок.
Marinate the steaks. To do this, crush the garlic, sprinkle the steaks with salt and pepper and rub with garlic and oil, let the steaks stand for 15 minutes to absorb the flavor.
Замаринуйте стейки. Для этого раздавите чеснок, посыпьте стейки солью и перцем и натрите чесноком и смажьте маслом, дайте стейкам постоять 15 минут, чтобы пропитаться ароматом.
Heat a frying pan and place the marinated steaks on it. Fry on each side for 7 minutes. At the end of frying, add butter to the steaks.
Разогрейте сковороду и выложите на нее замаринованные стейки. Обжаривайте с каждой стороны по 7 минут. В конце жарки добавьте в стейки сливочное масло.
Ready-made steaks with garlic can be supplemented with vegetables, fresh or steamed, as well as flavored with some sauce and decorated with herbs.
Готовые стейки с чесноком можно дополнить овощами, свежими или приготовленными на пару, а также сдобрить каким-либо соусом и украсить зеленью.